Kadınları zincirleyerek düğüne getiren Yahudiler



Kadınları zincirleyerek düğüne getiren Yahudiler

Hiç kadınları zincirleyerek düğüne getiren Yahudileri eleştiren bir Batılıyı gördünüz mü?

İdris Polat Hoca, Müslüman aleminin cemaatler olarak camialar olarak birbirleriyle uğraşmaları yerine Yahudilerin insanlara anlatılması gerektiğini belirterek, Yahudilerin yaşam tarzlarına yönelik çarpıcı örnekler verdi.


İdris Polat Hoca sohbetinde Müslümanların cemaatler ve camialar olarak birbirleriyle uğratıklarını belirterek, bunun yanlış olduğunu aslında Yahudilerin dünyaya anlatılmasını gerektiğini söyledi. Avrupa'da İslam'ı anlatan Yahudilerin, İslam'ı karalayarak anlattığını ve Müslümanların buna karşı bişey yapamadığını ifade etti.

'Kadına bakış konusunda en çok eleştirilenler Müslümanlar'
İdris Polat Hoca, bugün kadına bakış konusunda en çok Müslümanların eleştirildiğini belirterek Yahudilerin kadınlara yönelik davranışlarını anlattı. Yahudilerin kadını bir köle olarak gördüğünü söyleyen İdris Hoca, örneklerle gerçeği ortaya serdi. Yahudi düğünlerinde kadınların zincirlenerek düğüne getirildiğini belirten İdris Hoca, kadının köle olarak topluma gösterildiğini gözler önüne serdi.

Yahudiler tavukları duvara vurarak öldürüyor
Öte yandan dünyada Müslümanların kurban kesmesinin sürekli gündem olması üzerine de açıklamalarda bulunan İdris Hoca, Yahudilerin günahlarını affettirmek için tavukları ağlama duvarına vurularak öldürüldüğünü velirterek bu katliamı Müslümanların dünyaya anlatamadığını söyledi.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/hic-kadinlari-zincirleyerek-dugune-getiren-yahudileri-elestiren-bir-batiliyi-gordunuz-mu-1260850.html?fbclid=IwAR0Df_1j2rqcLD57X_4RR_pv0kt3b2YiZLjGh5MaWpUO98J7oXr9pdScJBI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TEVRAT'TA KATLİAM EMİRLERİ-1

YAHUDİLERDE CİNSEL SAPIKLIK – ENSEST İLİŞKİ

TEVRAT NASIL TAHRİF EDİLDİ?